Headlines News :
Home » » Πώς να γράψετε κείμενα και να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.

Πώς να γράψετε κείμενα και να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.

Written By Debbie on Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 | 3:13 μ.μ.



Ποιος δεν θα ήθελε να έχει ένα extra εισόδημα, ειδικά στις μέρες που ζούμε;  
Η οικονομική κρίση μας έχει καταβάλει αλλά δε χρειάζεται να απογοητευόμαστε, πάντα υπάρχει η λύση σε ένα πρόβλημα, αρκεί να μπορέσουμε να τη βρούμε.  Το διαδίκτυο είναι ο τόπος που προσφέρετε για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε ένα extra εισόδημα αρκεί να διαθέσουμε λίγο από το χρόνο μας.

Θυμάμαι παλαιότερα τον εαυτό μου να περνά πάρα πολλές ώρες μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή μου παίζοντας παιχνίδια και σκοτώνοντας την ώρα μου χωρίς κανένα όφελος. Όμως σκέψου λίγο. 
Είναι η μέρα σου τόσο μεγάλη για να αξίζει να σκοτώνεις την ώρα σου, όταν άλλοι  κερδίζουν λεφτά από αυτή.
Να μια καλή ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου.

Αξίζει να σκοτώνεις την ώρα σου ή μήπως πρέπει να την αξιοποιήσεις  δημιουργικά προς όφελος σου και παράλληλα να κερδίζεις χρήματα;
Ένας από τους πολλούς τρόπους που υπάρχουν στο διαδίκτυο, είναι να γράφεις άρθρα και κείμενα, έναντι πληρωμής.

Ένας τόπος που μπορείς να βρεις δουλειά εύκολα και γρήγορα είναι το freelancer. Εκεί , το μόνο που χρειάζεται είναι η καλή γνώση Αγγλικών και βέβαια το να είσαι καλός στο γράψιμο.

Ο κάτοχος μιας ιστοσελίδας ή ενός blog, χρειάζεται κάθε μέρα υλικό για να κρατά τους αναγνώστες του. Νομίζετε ότι όλοι τα κάνουν όλα αυτά μόνοι τους; Λάθος. Υπάρχουν οι αρθρογράφοι που γράφουν κείμενα επί πληρωμής και τα πωλούν σε διάφορες ιστοσελίδες. Με λίγα λόγια εσύ είσαι ο πωλητής και ο κάτοχος ιστοσελίδας ή blog, ο αγοραστής. Εσύ πουλάς τις ιδέες σου και το ταλέντο σου στο γράψιμο και ο άλλος τις αγοράζει για να μπορεί να κρατά το ενδιαφέρων αμείωτο και τους δικούς του πελάτες – αναγνώστες ικανοποιημένους. 

Υπάρχουν τρία βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να γράψεις άρθρα On line και να κερδίσεις

  • Κατ 'αρχάς, θα χρειαστείς μερικά δείγματα της δουλειάς σου τα οποία  δεν πρέπει να δημοσιεύονται, πρέπει να επιδείξεις και να αποδείξεις το ταλέντο σου 
  • Δεύτερον, θα πρέπει να υποβάλεις αίτηση για να πάρεις τη δουλειά.  Υπάρχουν δεκάδες νέες δουλειές κάθε μέρα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βγεις νικητής από τον ανταγωνισμό.
  • Τέλος, η δημιουργία μιας πελατειακής βάσης. Με τον καιρό, θα πρέπει να δαπανάς λιγότερο χρόνο αναζητώντας εργασία και περισσότερο χρόνο για να διατηρήσεις τους ήδη υπάρχοντες πελάτες  σου ευχαριστημένους.  

Πόσο μπορώ να κερδίσω;

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν πόσα μπορούν να κερδίσουν από την on line απασχόληση τους. Το γεγονός είναι ότι διαφέρει αρκετά και έχει σχέση με την εμπειρία σου και με το τι γράφεις. Για παράδειγμα, εάν γράφεις σύντομα άρθρα SEO, μπορεί να κερδίσεις από $ 2-20. Εάν είσαι πάρα πολύ καλός συγγραφέας τότε μπορεί να φτάσει να κερδίζεις ως και 10.000 €!
Οι πιθανότητες να το μετατρέψεις σε πλήρη απασχόληση είναι πολλές, αν και οι περισσότεροι προτιμούν να γράφουν μια ώρα το πρωί ή το βράδυ και να το έχουν ως έναν πρόσθετο τρόπο για να κερδίσουν  χρήματα.

Μπορείς  να το κάνεις οποτεδήποτε και οπουδήποτε, έτσι είναι ένας εξαιρετικός και πολύ ευέλικτος τρόπος για να κερδίσεις λεφτά.
Θα το δοκιμάσεις

Share this post :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. udrust - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger