Headlines News :
Home » » Ξέρις τι να κάνεις όταν παίζεις παιχνίδια on line;

Ξέρις τι να κάνεις όταν παίζεις παιχνίδια on line;

Written By Debbie on Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 | 3:24 μ.μ.


Παιχνίδια On line

Τα παιχνίδια στο διαδίκτυο είναι ευρέως γνωστά και εξελίσσονται συνεχώς. Υπάρχουν διαφορετικά παιχνίδια που χρησιμοποιούν διαφορετικές τεχνολογίες και μεθόδους με το πρώτο παιχνίδι να χρονολογείται από το 1978 όταν έκανε την εμφάνιση του το MUD! Η χρήση τους δελεαστική αλλά ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να προφυλαχτείς; Ξέρεις τι θα χρειαστείς και πως θα προστατεύσεις το pc σου; Αν όχι τότε ρίξε μια ματιά σε αυτά που έχει να σου πει σήμερα ο druster- άκιας

Τι χρειάζεται για να παίξει κάποιος ένα παιχνίδι online;

Τίποτα περισσότερο από μια σύνδεση στο Internet, ένα υπολογιστή βέβαια ή ακόμα και μια κονσόλα παιχνιδιών που να μπορεί να συνδεθεί στο Internet και τέλος, το ανάλογο κατά περίπτωση Hardware και software που απαιτείται για το τρέξιμο της εφαρμογής. Πάντως σε γενικές γραμμές, τα περισσότερα παιχνίδια τρέχουν άνετα σε περιβάλλον ενός μέτριου οικιακού ηλ. Υπολογιστή.  
Για τα τυχερά παιχνίδια ειδικότερα που παίζονται On line, θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί.
 Οι παρακάτω οδηγίες δίνονται για τη καλύτερη λειτουργία του συστήματος σας, τη βελτίωση της εμπειρίας σας στο να παίζετε παιχνίδια On line αλλά και τη προφύλαξη σας από υποκλοπές.

Οδηγός προς online gamers

Η ανασυγκρότηση δίσκου και η οργάνωση των αρχείων του υπολογιστή πρέπει να γίνετε τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Επίσης σε τακτά χρονικά διαστήματα πρέπει να κάνουμε διαγραφή στα προσωρινά αρχεία που αποθηκεύονται στο Pc μας καθώς και να ελέγχουμε τακτικά το σκληρό μας με εφαρμογές όπως το scandisk όπου πρέπει να μας δίνει μήνυμα απρόσκοπτης λειτουργίας. 

Κάτι άλλο που είναι επίσης απαραίτητο να γίνει είναι ο τακτικός καθαρισμός της cache στο browser που χρησιμοποιούμε καθώς και το ξεφόρτωμα του κάδου ανακύκλωσης.  

Το λογισμικό του  λειτουργικού συστήματος μας πρέπει να είναι πάντα ενημερωμένο όπως και οι οδηγοί για τη κάρτα video.   Πάντα να δημιουργούμε αντίγραφα ασφαλείας ενώ όταν πρόκειται να παίξετε ένα παιχνίδι θα πρέπει να απενεργοποιήσετε όλα τα προγράμματα  που εκτελούνται στο παρασκήνιο αφού με αυτό τον τρόπο τα γραφικά ενδέχεται να είναι ασταθή και το παίξιμο αργό.  
  
Κρατήστε την επιφάνεια εργασίας σας καθαρή από αρχεία που δεν πρέπει να βρίσκονται εκεί και δημιουργούν ένα χάος στον υπολογιστή. 

Πάντα σε πρέπει να κάνετε έλεγχο στο σύστημα σας με ένα πρόγραμμα anti-virus αλλά και να το απενεργοποιείται όταν παίζετε. Γενικά τα anti-virus προγράμματα επιβραδύνουν τα παιχνίδια σε σημαντικό βαθμό.
Share this post :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. udrust - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger