Headlines News :
Home » » ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ

Written By Debbie on Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 | 1:00 μ.μ.



Κάθε επιχείρηση πρέπει να διαθέτει μια ιστοσελίδα στις μέρες μας, και κάθε ιστοσελίδα πρέπει να είναι ξεχωριστή για να μπορέσει να ανταποκριθεί με επιτυχία στον τεράστιο ανταγωνισμό των ημερών μας. Η σχεδίαση της όμως, είναι κάτι που μπορεί να σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου και να βρεθείς μπλεγμένος σε αμέτρητα ερωτήματα που θα σε αναγκάσουν να αφιερώσεις ατελείωτες ώρες για να τα απαντήσεις και αν το κάνεις σωστά, τότε θα πρέπει να νιώσεις σαν το τυχερό που κέρδισε το πρώτο αριθμό στη κλήρωση του λαχείου.
Η σχεδίαση μιας ιστοσελίδας για την επιτυχημένη πορεία της στο θαυμαστό αλλά και περίπλοκο σημερινό  διαδικτυακό κόσμο,  πρέπει να γίνετε από ανθρώπους που είναι εξειδικευμένοι και πεπειραμένοι σε αυτό που αποκαλείται web design. Ειδικά στο καιρό μας αυτό απαιτεί πάρα πολλές γνώσεις που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα ειδικοτήτων, από γραφιστική και marketing μέχρι προγραμματισμό.
Εδώ κάπου μπαίνει και το ερώτημα. 

Πως επιλέγω τη κατάλληλη web design εταιρία; 

Ειλικρινά αυτό είναι μια δύσκολη απόφαση που πρέπει να κληθείς να πάρεις αργά ή γρήγορα κάποια στιγμή. Μεγάλη και τεράστια αγορά, χιλιάδες προτάσεις, πολλές φορές εκ διαμέτρου αντίθετες μεταξύ τους που θα σε κάνουν να πονοκεφαλιάσεις από τη πρώτη ώρα. Μερικοί απλά κάνουν κλικ στη πρώτη τυχαία εταιρία που θα βρουν μπροστά τους επιλέγοντας τη με συνοπτικές διαδικασίες για να αποφύγουν το πονοκέφαλο της σωστής επιλογής. Ύψιστο λάθος αγαπητέ μου. Αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο, αφού η επιλογή ενδέχεται να μην είναι η ενδεδειγμένη και η αποτυχία πάντα παραμονεύει.       
Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι καθοριστικοί παράγοντες, γενικά αποδεκτοί,  βάση των οποίων τα χρήματα σου που με τόσο κόπο έβγαλες,  θα τα ξοδέψεις τελικά με τρόπο που θα ικανοποιήσει τόσο εσένα, όσο και τις απαιτήσεις της δουλείας σου και κατά συνέπεια των πελατών σου. Και ως γνωστόν βέβαια, ο ικανοποιημένος και ευχαριστημένος πελάτης δημιουργεί μια  επιτυχημένη επιχείρηση , έτσι δεν είναι;

Ας δούμε λοιπόν τους βασικότερους παράγοντες που πρέπει να προσέξεις για να έχεις μια επιτυχημένη ιστοσελίδα.

• Η Εμπειρία: 
αυτός ο παράγοντας είναι καταλυτικός στην αναζήτηση της καλύτερης εταιρείας σχεδιασμού ιστοσελίδων. Μια εταιρεία web design με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο είναι αναμφισβήτητα κατάλληλη στο να κατανοήσει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της, δίνοντας παράλληλα και τις απαραίτητες λύσεις. 

• Η Καλή Φήμη: 
Εδώ μιλάμε για το πόσο καλή φήμη έχει μια εταιρία και για το πόσο γνωστή είναι. Επίπονη, δύσκολή αλλά και άκρως απαραίτητη δοκιμασία που πρέπει να υποβληθείς για να κάνεις  τη πλέον ενδεδειγμένη επιλογή. Θα πρέπει να ερευνήσεις  στο διαδίκτυο και να ανακαλύψεις τι λένε οι πελάτες της εν λόγω εταιρίας για αυτή. Forum, σχόλια, κριτικές είναι μερικά από αυτά που πρέπει να ψάξεις on line για να βρεις και να μετρήσεις τελικά τη πραγματική φήμη της εταιρίας. Επίσης στην ιστοσελίδα της μπορείς να βρεις έργα τα οποία έχουν φτιάξει και να ανακαλύψεις μόνος σου το κατά πόσο το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό.

• Η Μέθοδος εργασίας: 
Αυτός θα πρέπει να είναι απλός,  κατανοητός και πάνω από όλα να διαθέτει μια λογική ροή. Αυτό είναι κάτι που θα σε γλυτώσει τελικά από έννοιες, χρόνο και χρήμα.

• Πολυπληθείς υπηρεσίες:  
Όσο μεγαλύτερο είναι το φάσμα με το οποίο ασχολείται μια εταιρία και όσο περισσότερα προσφέρει, τόσο καλύτερα για σένα, δε νομίζεις;  Είναι πολύ σημαντικό να μπορούν να αναλάβουν εξ’ ολοκλήρου το σχεδιασμό, χωρίς να πρέπει να ανατρέξεις σε άλλη εταιρία για το ένα ή το άλλο.  
• Η αποτελεσματικότητα σε συνδυασμό με το συνολικό κόστος κατασκευής 
Άλλος  ένας ακόμη πολύ σημαντικός παράγοντας. Είναι ζωτικής σημασίας να μετρήσεις την αποτελεσματικότητα και το κόστος των λύσεων που προσφέρονται σε σύγκριση πάντα με τον ανταγωνισμό.

Με βάση τα παραπάνω κριτήρια μπορείς να βρεις την εταιρία που θα σου δώσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και θα σε κάνει ένα επιτυχημένο επιχειρηματία. 
Καλή επιτυχία φίλε μου! 
Share this post :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. udrust - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger